Samenwerkingsbanden

L & A graag samen met gespecialiseerde partners om de beste kwaliteit aan haar opdrachtgevers te kunnen bieden. Wij werken onder andere samen met de volgende partijen:

Three MountainsThree Mountains heeft een brede kennis van de gehele vastgoedcyclus door de verschillende financiele rollen zoals accountant, consultant, assetmanager, belegger, financier en projectontwikkelaar.

 

Andrea EsveldAdvisering met betrekking tot huisvestingsbeleid en onderhandeling over bestaande en nieuwe contracten. Door deze samenwerking is er een jarenlange expertise van de landelijke vastgoedmarkt beschikbaar en contacten met makelaars, beleggers en vastgoeddienstverleners.

 

Logo Synoa

Met een brede kennis en jarenlange ervaring de spin in het web bij het organiseren en realiseren van succesvolle projecten. Advisering en ondersteuning bij vastgoed gerelateerde vraagstukken op operationeel en tactisch niveau. Het bieden van toegevoegde waarde op het vlak van projectmanagement, vastgoedmanagement, onderhoudsmanagement en gebouw- en informatiemanagement.

 

 

Netwerken

Logo VGME VGME is een netwerk van 550 vastgoedmanagers afkomstig uit het commercieel en maatschappelijk vastgoed. Loek Langezaal is verbonden aan VGME als voorzitter.

 

 

Trend 21Trend 21 is een netwerk van opdrachtgevers en -nemers in de installatiebranche. Regelmatig worden er door Trend 21 zowel formele als informele bijeenkomsten belegd. L & A is een frequent bezoeker van deze bijeenkomsten.